HIFK Golf ry 

Responsive image

Ajanvarausohjeet

Jos haluat pelata 18 reikää, sinun on varattava kaksi erillistä lähtöaikaa. Kierrosten suositeltava väli 2 tuntia 20 minuuttia.

Vieraspelaaja

Vieraspelaaja voi varata ajan joko netin kautta tai soittamalla caddiemasterille puh. 010 292 7060. Netin kautta varaamista suositellaan. Nyt voit maksaa kierrrosmaksun verkkopankkisi kautta varauksen yhteydesä.

1. Valitse kalenterista haluttu pelipäivä. Valitse haluttu starttiaika sarakkeesta Vapaa.

2. Täytä varaustiedot varauslomakkeelle ja paina painiketta Varaa vierasaika. Siirry maksamaan ja saat vahvistuksen varauksesta ja maksusta antamaasi sähköpostiosoittseen. Voit valita maksamisen myös niin, että maksat saapuessasi pelaamaan.

3. Sinulla voi olla kerrallaan kaksi lähtöaikaa varattuina kuluvasta hetkestä eteenpäin.

4. Voit varata lähtöajat aikaisintaan 8 päivää ennen starttiaikaa. Muita mahdollisia lähtöaikoja voit tiedustella caddiemasterilta.

5. Ajan voi peruuttaa viimeistään klo 10 mennessä soittamalla puh. 010 292 7060.

6. Ilmoittautuminen caddiemasterille 15 minuuttia ennen starttiaikaa.

7. Jos aiot pelata 18 reikää, on sinun varattava toinen kierros vähintään kahden ja puolen tunnin päähän ensimmäisen kierroksen starttiajasta.

8. Ryhmän max tasoitus on 160 (päivitetty 7.6.2018).

HINNASTO (greenfee)
Aikuiset 9 reikää 26 euroa
Aikuiset 18 reikää 42 euroa
Juniorit alle 21 9 reikää 16 euroa
Juniorit alle 21 18 reikää 22 euroa

Jäsen

HIFK golf jäsen
1. Kirjaudu ajanvaraukseen etusivun linkistä kirjaudu sisään. Tunnus: oma jäsennumerosi ja salasana: syntymäaika muodossa ppkkvvvv

2. Varaus tehdään klikkaamalla halutun lähtöajan Pel 1 - Pel 4 saraketta, jossa on merkintä Vapaa. Ruudulle tule automaattisesti omat tietosi.

3. Sinulla voi olla kerrallaan max neljä lähtöaikaa varattuina kuluvasta hetkestä eteenpäin. Kun esim. 1*9 kierros on takana, voit taas varata uuden kierroksen jne.

4. Voit varata lähtöajat aikaisintaan 8 päivää ennen starttiaikaa

5. Voit varata max. kolmelle kaveripelaajalle ajan samaan lähtöön jos siinä on vapaata. Varauslomakkeelle nimi ja tasoitus. Voit varata max. kolmelle seuran jäsenelle ajan samaan lähtöön jos siinä on tilaa antamalla heidän jäsennumeronsa varauslomakkeelle.

5. Jäsen voi käyttää myös vapaita jokamiesaikoja, jos niitä on vapaana kahta tuntia ennen lähtöä ja jos caddiemaster antaa luvan.

6. Voit vahvistaa lähtöaikasi netissä ennen pelaamista kirjautumalla ja klikkaamalla omaa varaustasi ja vahvistamalla lähdön painikkeella Vahvistan lähdön. Ilmoittautuminen caddiemasterille on välttämätöntä ellei jäsen ole vahvistanut lähtöään netissä.

7. Voit peruuttaa lähtöaikasi netissä kahta tuntia ennen lähtöaikaa kirjautumalla ja klikkaamalla omaa varaustasi ja peruuttamalla lähdön painikkeella Peruutan lähdön. Jos lähtöön on alle kaksi tuntia, peruuttaminen onnistuu soittamalla caddiemasterille.

8. Jäsenajoilla
-ma-pe klo 15.30-18.00 ryhmän max tasoitus on 140, muina aikoina 160
-la-su klo 10.00-14.00 ryhmän max tasoitus on 150, muina aikoina 160
-päivitetty 29.1.2019.