HIFK Golf ry 

Responsive image

Jäsenedut ja pelioikeudet

Pelioikeudet ja jäsenedut 2022

HIFK GOLF RY:N JÄSENTEN PELIOIKEUDET PALOHEINÄSSÄ

*Pelioikeus Paloheinä (rajaton pelioikeus) 495 €
*Päiväpelioikeus Paloheinä (lähdöt arkisin ennen klo 14) 415 €
*Pelipaketti Kullo-Paloheinä (rajaton pelioikeus) 950 €
*Opiskelijapelioikeus (todistettava, alle 30-vuotiaille) 300 €
*Junioripelioikeus Paloheinä (alle 22 v., ikä maksettavan pelivuoden lopussa) 10 €/ikävuosi

Pelikausimaksut maksetaan Paloheinä Golf Oy:n tilille Danskebank FI77 8000 9710 209986. Viestikenttään merkitään pelioikeuden haltijan jäsennumero. Uudet jäsenet saavat jäsennumeronsa seuraan liittymisen yhteydessä.

Pelaaminen Paloheinässä 2022

Paloheinässä joka toinen lähtöaika on varattu HIFK Golfin pelioikeuden lunastaneille jäsenille, joka toinen kertamaksua vastaan pelaaville jokamiesgolfareille. Jäsen voi varata lähtönsä omilla nettitunnuksillaan, puhelimitse tai caddiemasterin tiskiltä korkeintaan kahta viikkoa ennen peliä. Kaudella 2022 kaikki lähtöajat ma-ke klo 17-18 ovat pelkästään HIFK Golfin pelioikeudellisten jäsenten käytössä elokuun loppuun saakka. Jäsen voi pelata Paloheinässä siten, että hänellä voi olla yhtä aikaa voimassa enintään neljä yhdeksän reiän lähtöä (4 x 9). Pelioikeudellinen jäsen voi lisäksi aina varata vapaita jokamieslähtöjä kaksi tuntia aikaisemmin joko puhelimitse tai caddiemasterilta.

Alennus rangepalloista

Kaikki HIFK Golfin pelioikeudelliset jäsenet saavat alennuksen rangepalloista koko kauden ajan. Alennus on henkilökohtainen ja koskee vain älykorteilla vuokrattuja palloja. Caddiemasterit lataavat palloja korteille vähintään 20 euroa kerralla. Niitä voi ostaa seuraavissa erissä: 20 € 500 palloa, 50 € 1250 palloa, 100 € 2400 palloa.

Evergreen ja harjoitusalueet

Kaikilla HIFK Golfin jäsenillä on oikeus käyttää Evergreen-kenttää (par 3) ja muita harjoitus- ja lähipelialueita ilman eri maksua. Evergreenin käyttöön ei ei vaadita pelioikeuden hankkimista. Kärryjen käyttö on ilmaista pelioikeudellisille jäsenille.

Kaverialennus

Pelioikeuden lunastanut HIFK Golfin jäsen saa tuoda kierrokselle mukaansa alennushintaan 1-3 kaveria kerralla. Kaverilipun hinta on 20 € 9 reikää ja 30 € 18 reikää. Junioripelioikeus tai päiväpelioikeus ei anna oikeutta kaverialennukseen.

PELIPAKETTI STADI+LANDE (KULLO-PALOHEINÄ)

HIFK Golf ry:n jäsenet voivat lunastaa pelipaketin, joka oikeuttaa pelaamaan sekä Paloheinässä että Kullossa. Pelivaraukset molemmille kentille voi tehdä puhelimitse tai netissä. Pelipaketin hinta on 950 € ja sitä myydään rajoitettu määrä. Pelipaketin lunastaneille myönnettävät green fee -alennukset muille kentille julkaistaan kun ne varmistuvat.

10 KIERROSTA 150 EUROLLA NURMIJÄRVI, VIERUMÄKI JA RUUKKI

Kaikki HIFK Golfin jäsenet voivat lunastaa 150 eurolla kymmenen pelikierrosta yhteistyökentillämme Nurmijärvi, Vierumäki ja Ruukki.

Jäsenet voivat ottaa kierroksille mukaan kavereitaan, jotka eivät ole HIFK Golfin jäseniä. Kierrokset on pelattava kauden aikana.

Viidentoista euron kierrokset toimivat seuraavasti: maksa 150 euroa Paloheinän caddiemasterille, joka kirjaa sinut järjestelmäämme. Voit maksaa myös Paloheinä Golf Oy.n tilille, viestikenttään 'kymppikortti'. Voit tämän jälkeen varata pelikierroksesi Paloheinän caddiemasterilta ja pelata ne valitsemiesi pelikavereittesi kanssa alla listatuilla kentillä niihin liittyvien ehtojen mukaisesti.

* Nurmijärvi (lätkä noudetaan ja palautetaan Paloheinän caddiemasterille, ei lisämaksua)
* Vierumäki Cooke (ei lätkää, ei lisämaksua)
* Vierumäki Classic (ei lätkää, 15 euron lisämaksu Vierumäen caddiemasterille)
* Ruukki (ei lätkää, 15 euron lisämaksu Ruukin caddiemasterille)

Lisätietoja caddiemasterin tiskiltä tai sähköpostitse: toimisto(at)hifkgolf.fi

HIFK GOLFIN JÄSENMAKSUT 2022

Jos lunastat pelioikeuden Paloheinään, sinun on oltava HIFK Golf ry:n jäsen. Jos lunastat pelipaketin Kullo-Paloheinä, voit kuulua mihin tahansa suomalaiseen golfseuraan.

HIFK Golfiin liittyminen ei vaadi pelioikeuden lunastamista. Voit HIFK Golfin nimissä lunastamasi Suomen Golfliiton tasoituskortin/digisovelluksen turvin pelata kertamaksua vastaan haluamillasi kentillä. Et voi kuitenkaan lunastaa yllä mainittuja pelioikeuksia liittymättä HIFK Golfin jäseneksi.

Kauden 2022 jäsenmaksu on 69 euroa aikuisilta, 50 euroa alle 22-vuotiailta (2000 syntyneet tai nuoremmat).

Jäsenmaksu maksetaan HIFK Golf ry:n tilille OP, FI15 5561 1820 019261. Viestikenttään merkitään jäsennumero.

Jo et vielä ole HIFK Golfin jäsen mutta haluat liittyä, klikkaa alla olevaa hakemuslomake linkkiä ja täytä jäsenhakemus. Vastaamme 2-3 päivän kuluessa. Jäsenmaksun voi maksaa vasta kun olet saanut jäsennumerosi.

Liity jäseneksi
Jäsenhakemuslomake löytyy Paloheinä Golf Oy:n sivulta hakemuslomake.