HIFK Golf ry 

Responsive image

Välkommen till HIFK Golf


Medlemskapet i HIFK Golf ger dig många förmåner. Du får Finlands golfförbunds medlems- och handicapkort som öppnar dörrarna till största delen av av Finlands golfbanor. De flesta golfklubbarna kräver nämligen att du är medlem i en golfförening för du ska få spela hos dem.
Som medlem i HIFK Golf får du också köpa en spelrätt till HIFK Golfs hemmabana Paloheinä Golf i Svedängen i Helsingfors. Spelrätten ger ytterligare förmåner.

Medlemsavgifter

Medlemsavgiften 2020 är 69 euro för vuxna och 50 euro för juniorer (under 22-åringar). HIFK Golf kräver ingen anslutningsavgift.

Du blir medlem genom att fylla i en elektronisk medlemsansökan som du hittar via följande länk.

Medlemsförmåner

• Medlemmar i HIFK Golf får automatisk en spelrätt till Paloheinä Golfs par 3 Evergreen-bana.
• HIFK Golfs medlemmar får köpa en spelrätt till Paloheinä Golf. Läs mer om spelrätterna
nedan.
• Gruppträning under vintern i Planmeca Arenan i Nordsjö. Träningarna leds av en PGA-tränare och hålls två gånger per vecka. Träningarna kostar 10 euro per gång.
• Tillgång till ett stort antal evenemang och tävlingar. Evenemangskalendern hittar du via följande länk.


HIFK Golf rf:s medlemmarnas spelrätter i Paloheinä Golf – 2020

• Spelrätt, Paloheinä Golf (obegränsad), 495 euro
• Spelrätt, Paloheinä Golf, dagtid (starttid vardagar före kl.14), 405 euro
• Spelrätt, Paloheinä Golf, studerande (studentkort bör uppvisas, för under 30-åringar), 300 euro
• Spelrätt, Paloheinä Golf, juniorer, 10 euro/åldersår (gäller juniorer under 22 år)
• Spelrätt Kullo Golf-Paloheinä Golf (obegränsad), 850 euro.
• Spelrätt Kullo Golf-Paloheinä Golf, junior (för under 22-åringar), 15 euro/åldersår. Till exempel, en tioårig junior betalar 150 euro för sin spelrätt.

Spelrätterna betalas till Paloheinä Golf Oy:s konto i Danske Bank FI77 8000 9710 209986 . Skriv medlemsnumret på den som ska använda spelrätten i meddelandefältet. Nya medlemmar får sitt medlemsnummer i samband med att de ansluter sig.

Bra att veta när du spelar på Paloheinä Golf

På Paloheinä Golf är varannan starttid reserverad för de medlemmar i HIFK Golf vilka har en spelrätt. Varannan starttid är reserverad för greenfee-spelare.

Som medlem kan du boka starttid på webben efter att du loggat in dig. Du kan också boka starttid via caddiemaster, per telefon eller på plats i Paloheinä Golfs klubbhus.

En medlem kan ha högst fyra starttider bokade samtidigt (4 x 9 hål). En medlem med spelrättighet kan dessutom boka övriga starttider, dem som är reserverade för greenfee-spelare, en timme före starttiden. Bokningen görs då via caddiemaster (tfn 010 292 7060).

Billigare rangebollar

Paloheinä Golf har Finlands största range som är öppen för alla. Du behöver inte vara medlem i en golfklubb för att få träna på rangen. Alla medlemmar i HIFK Golf som köpt en spelrätt får rabatt på rangebollarna under hela säsongen. Rabatten är personlig och går enbart att utnyttja efter att man köpt ett rangekort. Caddiemaster laddar bollar på kortet. Minimivärdet på en laddning är 20 euro. Priser: 20 euro – 480 bollar, 50 euro 1200 bollar och 100 euro 2400 bollar.

Evergreen och träningsområdena Alla medlemmar i HIFK Golf har rätt att använda Evergreen-banan (par 3) samt de övriga träningsområdena, bland annat puttgreenen, utan tilläggsavgifter. Den med spelrättighet får gratis använda golfvagnarna.

Kompisrabatt

En medlem i HIFK Golf, med spelrätt till Paloheinä Golf, kan ta med en till tre spelkompisar på sin runda. Kompisen betalar då 20 euro för 9 hål eller 30 euro för 18 hål.
Den som har en juniorspelrätt eller spelrätt som endast gäller dagtid har inte tillgång till kompisrabatterna.

Spelrätt Kullo-Paloheinä

Medlemmar i HIFK Golf kan köpa en spelrätt som ger möjlighet att spela både på Kullo Golf och Paloheinä Golf. Starttider till båda banorna kan bokas per telefon eller på webben. Spelpaketet kostar 850 euro och det säljs i en begränsad mängd.

10 rundor för 150 euro i Nurmijärvi Golf, Vierumäki Golf och Bruksgolf

Den HIFK Golf-medlem med spelrätt till Paloheinä Golf eller med spelrätten Kullo-Paloheinä kan köpa 10 spelrundor för 150 euro till våra samarbetspartners banor: Nurmijärvi Golf, Vierumäki Golf och Bruksgolf. Medlemmar kan ta med sina kompisar, vilka inte behöver vara medlemmar i HIFK Golf. Rundorna bör spelas under säsongen.

Praktisk information: Betala 150 euro till caddiemastern i Paloheinä Golf som skriver in dig i vårt system. Du kan också betala 150 euro direkt på kontot Danske Bank FI77 8000 9710 209986 (skriv kymppikortti i meddelandefältet). Efter det kan du boka dina rundor via caddiemaster i Paloheinä Golf enligt följande villkor:

Nurmijärvi Golf (avhämta spelbeviset från Paloheinä Golfs caddiemaster och returnera spelbeviset efter att du spelat. Ingen tilläggsavgift)
Vierumäki Cooke (inget spelbevis krävs, ingen tilläggsavgift)
• Vierumäki Classic (inget spelbevis krävs, 10 euro i tilläggsavgift som betalas till Vierumäkis caddiemaster)
Bruksgolf (inget spelbevis krävs, 20 euro i tilläggsavgift som betalas till Ruukkis caddiemaster)

OBS, De ovannämnda priserna kan ändra.

Ytterligare information från caddiemaster eller per e-post: toimisto(at)hifkgolf.fi

HIFK Golf – organisationen

Vi är många som arbetar för att utveckla verksamheten för medlemmarna i HIFK Golf. Hela listan på vilka personer som finns i organisationen samt deras kontaktuppgifter hittar du här (https://www.hifkgolf.fi/organisaatio.php). Nedan finns en kort lista på några av nyckelpersonerna:

Hanna Teerijoki, verksamhetsledare
Minna Hyrske, ordförande
Anna Fagerholm, servicechef
Johanna Takala, kapten, damer
Petri Huhta, kapten, herrar